Tafels

STR collectie beschikt over een ruim assortiment tuintafels, balkontafels en terrastafels gericht op duurzaamheid, comfort en vormgeving. De prijzen varieren van budget tot zeer betaalbaar kunststof design. Onze trendy design bistro tafels zijn praktisch, modern en in meerdere kleuren, afmetingen en variaties te bestellen. Ook hebben wij diverse tuintafels uit voorraad leverbaar. Onze kunststof design stoelen kunnen prima gecombineerd worden met onze bistrotafels, kunststof tafels, aluminium tafels, gerecycled teak tafels of steigerhouten tafels.

Sfeerfoto’s

Onderstaande foto’s geven een beeld van de diverse mogelijkheden. U kunt de prijzen van onze tuintafels en kunststof stoelen vinden op onze prijsflyers.

Robuuste tafels

Wij zijn milieubewust. Daarom bieden wij gerecycled teakhouten tafels aan die in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Wilt u een robuuste tafel met weinig onderhoud? Dan kunnen wij u onze steigerhouten tafels of steigerbalken tafels adviseren. Onze leverancier maakt voor u alles op maat en in de gewenste uitvoering en afwerking.