Kunststof stoelen voor binnen en buiten

Onze kunststof stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De stoelen bieden een oneindigheid aan variatie. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn in uitstraling, vormen en kleuren, kun je met de kunststof stoelen elke gewenste sfeer creëren. De meeste stoelen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten.

Design

Wij hebben een vaste collectie kunststof design stoelen welke worden ontworpen door Joan Gaspar, Josep Lluscà en Fabrizio Batoni voor Barcelona Dd. De producten worden geproduceerd in Spanje door Grupo Resol. Nieuwe productietechnieken zorgen ervoor dat creatieve ontwerpen en vormen gerealiseerd kunnen worden. Het eindresultaat is een prachtige designcollectie, van licht en zeer sterk kunststof met een schitterende uitstraling en bovendien prima betaalbaar.

Voorraad

Onze collectie kunststof design stoelen wordt voor een groot deel door ons op voorraad gehouden. Ons projectassortiment fluctueert maar is, indien niet voorradig, uiteraard te bestellen. Vrijwel de gehele collectie kunt u bekijken in onze showroom. Vraag gerust naar de actuele voorraad of levertermijn.

Sfeerfoto’s

Onderstaande foto’s van onze stoelen geven een beeld van de diverse mogelijkheden. U kunt de prijzen van al onze kunststof stoelen, zowel de budget stoelen als de Dd designstoelen, vinden op onze prijsflyers.