Ligbedden

Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom in ons bedrijfspand voor aanschaf en bezichtiging van onze producten. Wij bieden een groot assortiment ligstoelen aan die geschikt zijn voor projectmatig gebruik aan het strand of bij zwembaden en sauna’s. Ook particulieren kunnen deze ligbedden van Europese topkwaliteit aanschaffen, al dan niet voorzien van een comfortabel kussen. Naast een ligbed en de projectligbedden leveren wij ook opklapbare ligbedden, geschikt voor uw tuin, serre of balkon.

Enkele relaxbedden en loungebedden zijn beperkt leverbaar of alleen te bestellen in het seizoen. Tevens kunt u bij ons terecht voor aanvullende producten zoals zonneluifels, bijzettafels, ligbedkussens, parasols en parasolvoeten.

Bestellen / webshop

Bij projectmatige leveringen kunnen wij af fabriek op locatie leveren, maar ook optreden als toeleverancier. Een groot aantal kunststof ligbedden is uit voorraad leverbaar. Hieronder treft u een groot aantal sfeerfoto’s aan van onze ligbedden op diverse locaties zodat u zich een beeld kunt vormen. Prijzen van onze ligbedden treft u aan in de prijsflyers.